Iva Svobodová

Srdečně vás zvu na své cvičení, při kterém se zaměřuji zejména na jeho zdravotní aspekty – správné provedení pozic a na nápravu vadného držení těla. Vítání jsou všichni, kdo si chtějí zlepšit kondici, anebo jen zkusit, co by jim mohla jóga přinést. Lekce nejsou zaměřeny na výkon či na zvládání extrémně náročných pozic, ásany jsou doplněny i o zdravotní cvičení. Při lekcích se využívají pomůcky.

Obsah lekce: Na začátku si vyzkoušíme krátkou relaxaci a dechové techniky. Následuje rozcvička a praxe pozic dle zaměření lekce (centrum těla, záklony, předklony, torze, pozdrav měsíci …). Součástí každé lekce je závěrečná relaxace s meditací zaměřená na rozvoj pozitivních kvalit mysli (nejčastěji tzv. mettá – všeobjímající láska). Vše tak, abychom podpořili náš pocit vnitřní pohody..

Kurz „S jógou do pohody – začátečníci“

Kurz je vhodný pro úplné začátečníky anebo mírně pokročilé, co už se s jógou někdy seznámili, obsah lekce je vždy přizpůsoben účastníkům. Při zájmu o kurz či o více informací mi napište na email.

Termín: každý čtvrtek 15:00- 16:00, Centrum vitality

Cena:  135,- Kč lekce v rámci kurzu, lze přijít i jednotlivě za 160,- Kč

Lektor: Ivča Svobodová

Kontakt: 775 230 972, svoiva@gmail.com 

Dále cvičím:
čtvrtek 17:15-18:15 „Jóga do pohody všemi smysly“ v multismyslovém centru Snoezelen Olomouc,
neděle 17:15-18:45 „Jóga do pohody všemi smysly“ s delší relaxací v multismyslovém centru Snoezelen Olomouc.

https://test.jitkas.cz/wp-content/uploads/2016/08/iva_svobodova_kurz.jpghttps://test.jitkas.cz/wp-content/uploads/2016/08/iva_svobodova_kurz-150x150.jpgcvLekcekurz jógySrdečně vás zvu na své cvičení, při kterém se zaměřuji zejména na jeho zdravotní aspekty – správné provedení pozic a na nápravu vadného držení těla. Vítání jsou všichni, kdo si chtějí zlepšit kondici, anebo jen zkusit, co by jim mohla jóga přinést. Lekce nejsou zaměřeny na výkon či na...Jógové studio v Olomouci⎟cvičení a kurzy